17 ian. 2013

Operatiuni on-line pentru conturile de Trezorerie
     In acest moment pentru conturile deschise la Trezorerie nu se pot face operatiuni de incasari, plati si vizualizare sold prin internet (on-line) si nu inteleg de ce.  Daca vrei sa  faci plati sau doresti sa afli soldul din cont le poti afla doar daca te deplasezi personal la Trezorerie si asta doar pana la ora 12 a zilei si in plus esti nevoit sa dai fata si cu niste functionare care nu intotdeauna sunt foarte bine dispuse.    

     Pe de alta parte nu inteleg de ce Statul nu efectueaza operatiunile de plati catre firmele private prin conturile proprii ale acestora deschise la anumite banci si te obliga sa derulezi operatiuni prin aceste conturi de Trezorerie. In acest caz si Trezoreria ar trebui sa se comporte ca o banca adevarata, atat timp cat tu platesti totusi niste comisioane pentru operatiunile derulate prin conturile deschise la Trezorerie.

      Crearea unui sistem care ar da posibilitatea efectuarii de operatiuni online pentru conturile deschise la Trezorerie ar usura foarte mult gestionarea acestor conturi de catre firme.
   
Acest articol il puteti citi si accesand adresa 
http://www.buzznews.ro/2013/01/18/trezoreria-nu-a-intrat-in-era-online/

Si parerea mea/ta conteaza!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu